Kérjük támogassa adója 1%-a felajánlásával a Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítványt! 18964549-1-20 Köszönjük!

Nekem is van egy történetem - Történetíró pályázat 2024

2024. január 29.

A Junior Akadémia és a Zalaegerszeg Felsőoktatásáért Közalapítvány
NEKEM IS VAN EGY TÖRTÉNETEM
címmel történetíró pályázatot hirdet.


Te is elképzelted már, milyen lesz az életed 15-20 év múlva? Hol fogsz dolgozni, milyen területen helyezkedsz el, és milyen utat jártál be az álommunkáért?

Írd le nekünk történetedet!
A pályázat címe: Nekem is van egy történetem
A pályázók célcsoportja: 13 – 20 éves korosztály

A pályázat feltételei:
Pályázatunkra amatőr, kezdő szerzők tollából várunk pályaműveket kizárólag első közléssel. A benyújtott pályaművek sem nyomtatásban, sem elektronikusan, sem internetes felületeken nem közöltek, illetve egyidejűleg más pályázatra nem kerültek beküldésre. Az elbírálásig a benyújtott pályamű más pályázatra nem adható be.

A pályázaton a szervezők, a zsűri tagjai és családtagjaik nem vehetnek részt.

Egy szerző egy pályaművet nyújthat be.
Nevezési díj: nincs.

A pályázat formai követelményei:

A/4-es méret

Max. 4 oldal

Betűtípus: Times New Roman 12

PDF formátum

A pályázat beadásának módja:
A pályázatokat csak elektronikus úton beküldve fogadjuk el.
A pályaműveket a Zalaegerszeg Felsőoktatásáért Közalapítvány honlapján található pályázati jelentkezési lappal együtt az alábbi email címre kérjük elküldeni: juniorakademia.zeg@gmail.com


Kérjük, hogy a tárgy rovatba írják be: Történetíró pályázat
A pályázati jelentkezési lap letölthető a bejegyzés végén.


A pályázatok beadásának határideje: 2024. június 15.

A pályázatok elbírálása:
A beérkezett műveket a kiíró által kijelölt szakmai zsűri bírálja el.
A pályázó felel azért, hogy pályaműve más vagy mások személyiségi jogait nem sérti. A zsűri ezt nem vizsgálja, de ha jogsértés gyanúja a tudomására jut, azonnal és indoklás nélkül törli a pályaművet. A személyiségi jogok megsértéséből adódó jogviták esetén a pályáztató ebben a kérdésben felelősséget nem vállal.


A pályázatok díjazása:
A pályázat kiírója a legjobb pályaműveket díjazza.
A pályázat eredményhirdetésére várhatóan 2024. szeptemberében kerül sor, amelyről minden résztvevőt e-mailben értesítünk.

Díjak:

  1. helyezett díja: tablet
  2. helyezett díja: powerbank
  3. helyezett díja: pendrive

A pályázat érvényessége:
A benyújtott pályázat érvénytelen, amennyiben
– nem érkezik be a pályaművel egy időben egy db hiánytalanul kitöltött és aláírt elektronikus példány a pályázati jelentkezési lapból
– jogsértő tartalmú a pályamunka
– egy vagy több ponton nem felel meg a pályázati kiírás egyéb követelményeinek (formai követelményektől eltérő: más betűtípus, más sortávolság stb.)

A pályázat kiírója a változtatás jogát fenntartja! Indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és a kiírt feltételeket módosíthatja.

Bővebben >>>

Ismét Kutatók Éjszakája Zalaegerszegen

2023. szeptember 14.

2023. szeptember 29., péntek

A Kutatók Éjszakája zalaegerszegi eseményein ismét két helyszínen várják az érdeklődőket: a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjának Inforcentrumában (8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A.), illetve a ZalaZONE Kutatási és Technológia Központban (8900 Zalaegerszeg, Dr. Michelberger Pál út 3.).

A program, időpontok, helyszínek, aktualitások megtalálhatók a ZFOK és a résztvevő intézmények hivatalos Facebook oldalain, valamint a Kutatók Éjszakája weblapján.

Bővebben >>>